Installatiebedrijf Amsterdam

Installatiebedrijf ImPro Techniek werkzaam in Amsterdam is uw partner in de verduurzaming van technische installaties binnen de utiliteitsbouw. Wij zijn expert in duurzame en comfortabele totaaloplossingen. Het verduurzamen van vastgoed is niet alleen goed voor het milieu. Het is ook goed voor de bedrijfsvoering. U bespaart op uw energierekening door goede installatietechnieken toe te passen, daarnaast draagt een duurzaam gebouw bij aan het imago van uw onderneming.

Onze projecten kennen diverse installatietypes: verwarming, koeling, luchtbehandeling, water en sanitair, meet en regeltechniek.

Installatiebedrijf ImPro Techniek heeft bovendien veel kennis en ervaring bij de volgende zaken:

Energieprestatie indicatoren – BENG
Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Meer info vind je op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Energietransitie
In 2050 moet ons land een volledig duurzame energievoorziening hebben. We gebruiken dan niet langer fossiele bronnen als olie, kolen en gas. Daarvoor in de plaats wekken we energie op met wind en zon, gebruiken we biomassa en aardwarmte. Dat is een mooi toekomstbeeld.

Energielabels
Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit 2012. Lees meer over label C op de website van de RVO. ImPro Techniek helpt organisaties in het traject om tot een engegielabel te komen.

Wie zijn onze klanten
Installatiebedrijf ImPro Techniek werkzaam in Amsterdam heeft een brede klantenkring in de gezondheidszorg, in het onderwijs, bij de overheid, in de retail, in cultuur & recreatie en commercieel vastgoed.

Waarom kiezen voor ImPro Techniek
ImPro Techniek is een jong en dynamisch installatiebedrijf werkzaam in Amsterdam; gestart door Bastiaan van der Mooren en Jeroen van Haren. Beiden zijn expert op het gebied van duurzame installatietechnieken die bijdragen aan comfort, veiligheid en milieu. Grote en kleine projecten; wij zijn uw partner in techniek.
Wij zijn flexibel en bieden maatwerk. Korte lijntjes en snel een offerte? Kies voor betaalbaar; kies voor ImPro Techniek.

Recente projecten

  • BAM
  • Engie services west
  • Gemeente Amsterdam
  • Commvault
  • Bectro installatietechniek
  • ULC technisch beheer
  • Echo Amsterdam
  • Bouwkundige Begeleidings Adviesgroep (B.B.A.) B.V.
  • Van Wijnen dordrecht

Ons motto; besparing door techniek!

Neem contact op voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen als installatiebedrijf Amsterdam. Telnr: +31 (0)85 800 0299. Of vul het contactformulier in. Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.

Contactgegevens

Neem contact op.


Stel een vraag.

Wij reageren altijd snel.