ImPro Techniek is een sterk groeiend installatiebedrijf in de utiliteitsbouw. Onze professionals kunnen u ondersteunen bij onderstaande diensten, of deze volledig uit handen nemen.

Ontwerp
ImPro Techniek heeft gedegen ervaring met ontwerptrajecten. Of dit nu gaat om een bouwteam, het uitwerken van een klantvraag of een bestekwerk. Ontwerp is bij ImPro Techniek een apart speerpunt omdat het bij iedere fase aan bod komt. Wij zien het ontwerp als fundament voor een goed project. Dit geldt voor zowel advies als realisatie.

Realisatie
De realisatiefase is de fase waar wij het onderscheid maken. De betrokkenheid van onze mensen en de kwaliteit van ons werk is hoog. Onze engineers, onze projectleiders en onze vakmannen werken intensief samen. Hoe groot of complex het project ook is.  Met slimme, integrale oplossingen: energiebesparend én kostenbesparend. Maar ook door snel te schakelen, binnen de eigen expertises of met andere partijen. Onze focus ligt op innovatieve technologieën en duurzame materialen. ImPro Techniek durft initiatief te nemen voor nieuwe ontwikkelingen en streeft ernaar om oplossingen te vinden die de kwaliteit en veiligheid van gebouwen verbeteren. Hiermee wil ImPro Techniek de impact op het milieu verminderen. Ons uitgebreid netwerk van vaste onderaannemers en leveranciers speelt hierin een grote rol. ImPro Techniek is ambitieus qua planning, budget en techniek.

Totaal Installateur
Als totaalinstallateur werken wij vandaag aan de slimme gebouwen en duurzame installaties van morgen. Nieuwbouw, renovatie en onderhoud behoren tot onze disciplines. Wij zijn thuis in E- en W-installaties, zowel in advisering als uitvoering en het onderhoud ervan. Experts in klimaatbeheersing en installatie voor woningbouw en utiliteitsbouw.

Tendermanagement en calculatie
ImPro Techniek kan u ondersteunen bij tendertrajecten voor zowel installateurs als aanbestedende partijen. Dit kan in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld design and build, UAV-GC en bestekwerken. Door onze jarenlange ervaring en ons groot opgebouwde netwerk zijn we hier zeer onderscheidend in. Ook voor het opstellen van directiebegrotingen, haalbaarheidsonderzoeken en het uitwerken van calculaties kunt u bij ImPro Techniek terecht. Verder kunnen wij u ondersteunen bij inkooptrajecten en meer- en minderwerktrajecten.