ImPro Techniek is een jong en dynamisch bedrijf met veel ambitie binnen de installatietechniek in de utiliteitssector. Door de jarenlange ervaring van onze professionals kunnen wij u ondersteunen bij onderstaande diensten, of deze volledig uit handen nemen.

Advies en begeleiding
ImPro Techniek kan u voorzien van het juiste advies in het voortraject. Wij vertalen uw wens naar een passend ontwerp en zorgen dat dit aansluit bij uw technische en/ of duurzame ambitie.Vervolgens kunnen wij het aanbestedingstraject en het uitvoeringstraject begeleiden.

Tendermanagement, calculatie en inkoop
ImPro Techniek kan u ondersteunen bij tendertrajecten voor zowel installateurs als aanbestedende partijen. Dit kan in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld design and build, UAV-GC en bestekwerken. Door onze jarenlange ervaring en ons groot opgebouwde netwerk zijn we hier zeer onderscheidend in. Ook voor het opstellen van directiebegrotingen, haalbaarheidsonderzoeken en het uitwerken van calculaties kunt u bij ImPro Techniek terecht. Verder kunnen wij u ondersteunen bij inkooptrajecten en meer- en minderwerktrajecten.

Ontwerp
ImPro techniek heeft veel ervaring met ontwerptrajecten. Of dit nu gaat om een bouwteam, het uitwerken van een klantvraag of een bestekwerk. Ontwerp is bij ImPro een apart speerpunt omdat het bij iedere fase aan bod komt. Wij zien het ontwerp als fundament voor een goed project. Dit geldt voor zowel advies als realisatie.

Realisatie
De realisatiefase is de fase waar wij het onderscheid maken. Door onze ruime ervaring in projectleiding en management, hebben wij veel projecten met succes opgeleverd. Ook ons uitgebreide netwerk van onderaannemers en leveranciers speelt hierin een grote rol. Veel projecten zijn ambitieus qua planning, budget of techniek. Wij gaan graag met u de uitdaging aan om tot het door u gewenste resultaat te komen.