ImPro Techniek is een sterk groeiend bedrijf met ruime ervaring in de installatietechniek. Wij staan voor improvement (verbetering), professionaliteit en improvisatie. Uit deze drie woorden is ImPro Techniek ontstaan. De kleur groen in onze naam, komt voort uit de maatschappelijke verantwoordelijkheid om techniek op een duurzame manier toe te passen.

ImPro Techniek is VCA**-gecertificeerd.  Het certificaat stelt eisen aan onderwerpen als VGM-beleid, risicobeheer, opleiding, voorlichting en instructie, milieuzorg, noodsituaties, VGM-inspecties, bedrijfsgezondheidszorg en ongevallen/VGM-incidenten.

ImPro Techniek is ISO-9001 gecertificeerd. Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat onze processen voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen en dat er in onze organisatie veel waarde wordt gehecht aan continue verbetering.

ImPro Techniek is BRL 6000-25 gecertificeerd. Koolmonoxidepreventie is sinds 1 april 2023 een wettelijk verplicht onderdeel van het Bouwbesluit. De kwaliteitsregeling BRL 6000-25 bevat de kwaliteits- en vakbekwaamheidseisen die voortvloeien uit deze regeling ofwel veilig werken aan gasketels. Het installeren en opleveren ervan

Ons streven is om een bijdrage te leveren aan het ontwerp en de realisatie van “Installatietechniek voor een duurzame toekomst”

Om u in het hele bouwproces te kunnen ondersteunen voor de installatietechniek is het team van ImPro Techniek graag uw partner. Met onze flexibiliteit leveren wij altijd maatwerk.